About

Hogy mit is főztünk ki? Egy csokorba gyűjtöttük a Szabadság és az Agnus rádió Házaló fazék rovatának receptjeit, valamint Marton Levente kulinarista hangulatos Ételmeséit, hogy megkönnyítsük a Szabadságot böngésző konyhatündérek, kukták dolgát. Tapasztalt és amatőr szakácsok osztják meg kedvenc receptjeiket, konyhai fortélyaikat ösztönzésünkre. S miközben velük együtt fűszerezünk, aprítunk, hámozunk, karamellizálunk, néhány dolgot az életükről is elárulnak, így nemcsak az ízek, hanem az emberi sorsok világában is közösen barangolhatunk. S míg a Házaló fazék szakácsai akár a szomszédaink is lehetnének, az Ételmesék történetei messze földre kalauzolnak: az olasz kéjleányzók spagettijének, a svájci piskótaterkercs csokoládéjának vagy az angol napszínű crème brûlée színarany birodalmába, vagy még távolabbra. Természetesen saját próbálkozásaink is teret kapnak a főzőblogon, de olvasóink receptjeit is szívesen megosztanánk. Úgyhogy ne fogják vissza magukat, közös gasztrokalandra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s