SZEGEDI EMESE SASNITÉSZTÁS ZÖLDSÉGES FRITTATÁJA

Emese szeret kísérletezni, több mindent kipróbálni

Hozzávalók:

– 500 g masnitészta

– 5-6 gomba

– 2 pirospaprika

– 1 sárgapaprika

– 6 tojás

– 1 dl tej

– sajt ízlés szerint

– fűszerezés ízlés szerint (só, bors, oregánó, petrezselyemzöld, bazsalikom)

– néhány szelet házikolbász (a férfiak kedvéért)

Szegedi Emese fogadott legutóbb, aki gyors és ízletes tésztaételt készített. Ez kis családjuk számára is premier volt. Emese általában munkával tölti a mindennapjait, egy multinacionális cégnél dolgozik Kolozsváron HR-esként. Ez nagyjából kitölti a mindennapjait, emellett főzni szokott, és újabban elég sok filmet néz, a hétvégéket pedig igyekszik a barátokkal, családdal tölteni.

Nevetve válaszolt arra, hogy miként került közel a főzéshez. – Rá vagyok kényszerülve – mondta, de egyáltalán nem gondolta komolyan, mert valójában szeret főzni. Amíg szüleivel lakott inkább édességeket készített, tortákat, amióta összeházasodtak Csabival gyakran főz.

Kedvenc receptje nincs, szeret kísérletezni, több mindent kipróbálni. Ezúttal is egy olyan recept készül, amit először próbál ki, megleptés lesz, hogy finom-e vagy sem. Aki esetleg elkészíti majd, meglátja (mi azért megsúgjuk, hogy nagyon finom lett és ráadásul viszonylag gyorsan elkészül), hogy beletrafált-e vagy sem. Ez a frittata, masnitésztás zöldséges tepsis étel.

A recept elkészítési módja itt olvasható. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s