BARABÁS ÁBEL AVOKÁDÓKRÉMJE

 

Fontos, hogy puha és sötétzöld színű legyen az avokádó

Fontos, hogy puha és sötétzöld színű legyen az avokádó

Hozzávalók:

    – 4-5 avokádó

    –  1 paradicsom

    – 1 hagyma

    – 1 kis csípőspaprika vagy paprika

    – koriander ízlés szerint

    – só

    – 1 főtt tojás

    – 2 citrom leve

– Hangmérnök vagyok, zenei producer és dokumentumfilmeken dolgozom. Dokumentumfilmek hangját veszem fel különböző helyszínen, ugyanakkor utómunkával is foglalkozom – mesélte a kolozsvári Barabás Ábel.

Főzni leginkább édesanyja hatására kezdett el, mert ő nagyon gyakran és sok mindent főz. A fia, amikor külön költözött, hiányolta a főtt ételt, így nem volt mit tenni, elkezdett különböző dolgokat készíteni magának. Mindenféle ételt szívesen főz, süt, a hagyományosabb, úgymond erdélyi konyha receptjeit is, de főként az édesanyjától tanulta meg, hogy mit hogyan érdemes tennie, adagolnia, hogy a legjobbat hozza ki az ételekből. Ezúttal az avokádókrémre esett a választása, amelynek különlegessége, hogy nagyon könnyen elkészíthető és nagyon finom. A receptet az egyik barátjától tanulta, rögtön elnyerte a tetszését.

A recept elkészítési módja itt olvasható. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s