JANICSKÓ MELINDA PARADICSOMOS LENCSEFŐZELÉKE

A receptről egy Németországban tanuló barátjától hallott

A receptről egy Németországban tanuló barátjától hallott

 Hozzávalók:

        – 2-4 fej hagyma

        – 250 g lencse

        – 2-3 közepes krumpli

        – 2-3 sárgarépa

        – paradicsomlé

       – só

       – bors

       – pirospaprika vagy chilly

       – kakukkfű

Janicskó Melinda a Földrajz-Turizmus Kar másodéves mesteris hallgatója, emellett pedig egy nyomdaházban dolgozik. A közeljövőben önkénteskedni szeretne külföldön, természetesen csak a tanulmányai befejeztével.

“Amióta az eszemet tudom, ott ültem anya mellett, amikor főzött, így elég sok minden rám ragadt. Aztán én is kezdtem recepteket nézegetni az interneten és ami megtetszett azt megcsináltam, bár tapasztalatom szerint általában nem jöttek be az internetes receptek, inkább amit másoktól hallottam, azok jobban beváltak.” – árulta el Melinda, akinek nincs kedvenc receptje, viszont van néhány bevált recept, mint a lencsefőzelék vagy a csirkehúsos, spagettis, laskás ételek.

A receptről egy Németországban tanuló barátjától hallott, aki pedig a spanyol lakótársától tanulta.

A recept elkészítési módja itt olvasható.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s